Over Mijzelf

Mijn naam is Jaap Mulder, ik ben 68 jaar en mijn hobby is het fotograferen van voornamelijk de natuur maar ook het fotograferen in de bossen en architectuur vind ik leuk om te doen en dan voornamelijk de oude gedeeltes van een dorp / stad.

Mijn hobby is ooit begonnen met een analoge spiegelreflex camera maar die maakte op een gegeven moment ook weer plaats voor andere hobby’s. Toen het digitale tijdperk aanbrak begon de fotografie toch langzaam weer te kriebelen. Na een aantal pocketcamera’s en een systeemcamera ben ik toch weer overgestapt op een digitale spiegelreflexcamera. Ik heb thans een Canon 6D Mark 2 spiegelreflexcamera met de volgende Canon objectieven: 

24-70 mm F4 L IS USM en de 70-300 mm F4.0-5.6 II IS USM.

Verder behoort tot mijn uitrusting: Yongnuo speedlite YN565EX III Flitser, Rollei C51 Titanium Statief, bedrade afstandsbediening, Polarisatiefilter, grijsfilter ND8, grijsverloopfilter ND4 en filterhouder van Cokin, grote fototas en een kleine fototas.

 

Ik vind het belangrijk dat iemand een mooi werk aan de muur moet kunnen hangen van een locatie of object wat tot haar / zijn verbeelding spreekt. Er is daarom volop keuze via de website:

werkaandemuur.nl

error: Content is protected !!